Search
Close this search box.

Ponovno se odpirata zbirna centra na Muti in v Radljah ob Dravi

JKP Radlje ob Dravi obvešča uporabnike njihovih komunalnih storitev, da bosta od torka, 14. aprila 2020 dalje ponovno odprta oba zbirna centa v Radljah ob Dravi in na Muti.

Oba zbirna centra bosta odprta od ponedeljka do petka in sicer od 8. do 14. ure. Vstop v zbirni center bo mogoč posamično, samo eni osebi in sicer v razmaku 15 minut. V tem času bo s strani delavca izveden prevzem, tehtanje in obračun pripeljanih odpadkov, sporočajo.

Vse uporabnike pa še pozivajo, da dosledno upoštevajo navodila zaposlenih delavcev v zbirnih centrih, saj je režim dostopa do zbirnih centrov uveden skladno z navodili NIJZ za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

Zaradi vaše lastne varnosti in varnosti drugih brez zaščitne opreme vstop na območje zbirnega centra ne bo možen. Obvezna bo uporaba zaščitne maske in rokavic. 

Glede nadaljnjih obvestil spremljate njihovo spletno stran tukaj.

Preberite še: Ponovno se odpirata zbirna ceodpantra Lokovica in Dobja vas, Ponovno se odpirata zbirna centra Pameče in Dolže.

Pri tem pa naj omenimo, da je v času epidemije še posebej pomembno pravilno ravnanje z odpadki. Predvsem je to izrednega pomena v gospodinjstvih, kjer se je pojavil koronavirus. Tako poskrbimo za okolje, svoje zdravje in zdravje komunalnih delavcev. Kako ravnati z odpadki pri okuženih z novim koronavirusom si preberite tukaj.

VIR: JKP Radlje ob Dravi

Dogodki