Search
Close this search box.

Pomagajmo Štefiju in njegovi psički Piki

Društvo proti mučenju živali Koroške zbira sredstva za gluhega in nemega Štefija in njegovo psičko Piko.

Predsednica DPMŽ Koroške Suzana Vodnjov pove, da je Pika pred tremi leti prišla do Štefijeve bajte in tam ostala. “Živita zelo skromno in samotno življenje. Imata samo eden drugega. Potrebujeta našo pomoč, Piko je treba sterilizirati, cepiti in čipirati, Štefi bi pa bil vesel kakršnekoli pomoči, saj skoraj nič nima.”Doda, da je Pavla Robnik tista, ki jo je prosila, naj jima pomagamo. 

Za Piko bodo finančna sredstva za pokritje stroškov veterinarskih storitev (za sterilizacijo, cepljenje, registracijo, …) zbirali na poslovnem računu njihovega društva, psička pa bi potrebovala tudi ležišče, dekice, povodec, ovratnico, igračke, posodice za hrano in hrano. “Štefi pa bo vesel oblačil (velikost S), tople obutve (številka 38-39), tople odeje, … pa kaj dobrega za v usta,” še doda predsednica društva. Nujno bi pa potrebovala še drva, da se bosta pozimi lahko grela.

Suzana Vodnjov še doda, da je takšnih primerov v Sloveniji res veliko in, da lahko ljudem skupaj polepšamo bedno življenje.

Donacije za pokritje stroškov veterinarskih storitev lahko prispevate na računu DRUŠTVA PROTI MUČENJU ŽIVALI KOROŠKE, Prežihova 24, 2390 Ravne na Koroškem: 02470-0016671514 (NLB Poslovalnica Ravne na Koroškem). 

Pakete zanju pa lahko pošljite na naslov: Društvo proti mučenju živali Koroške, Prežihova 24, 2390 Ravne na Koroškem.