Policisti iščejo nočne vlomilce v Slovenski Bistrici

Danes ponoči, okoli 1.45, so trije neznani storilci vlomili v poslovni objekt v Slovenski Bistrici. Z dejanjem so povzročili za okoli 50.000 evrov materialne škode. Kriminalisti dejanje še preiskujejo, morebitne priče pa pozivajo, da jim sporočijo informacije na številko 113 ali na anonimni telefon policije.
627976622002

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so s kraja pobegnili z osebnim avtomobilom znamke Audi A4, avstrijskega registrskega območja. Policisti so vozilo zaznali na avtocesti A1, ko je vozilo v smeri Murske Sobote. Skušali so ga dohiteti, a jim to ni uspelo, ker je voznik vozil s hitrostjo več kot 200 km/h.

Voznik je avtocesto A1 zapustil na izvozu Sveta Trojica, pred naseljem Gočova pa je zapeljal s ceste, nakar se je vozilo prevrnilo na streho. Potniki so s kraja zbežali.

Eden od osumljenih je bil oblečen v spodnji del trenirke črne barve in belo bundo s kapuco, s podolgovato črno črto po kapuci. Obut je bil v športne copate črno-bele barve neznane znamke. Na glavi je imel kapo sive ali črne barve.

Drugi osumljeni je imel sivo kapo, bundo s kapuco črne barve z belim znakom v predelu trebuha, spodnji del trenerke je imel črne barve, z napisom bele barve na zgornjem delu v predelu stegna. Obut je bil v črne športne copate z belimi podplati, nosil je črne rokavice in modro ali vijolično prevleko preko ust in nosu.

Tretji osumljenec je nosil črno bundo s kapuco in sive rokavice, oblečen je bil v siv pulover in spodnji del trenerke sive barve. Preko ust in nosu je imel modro prevleko, obut je bil v bele športne copate.

Storilci bi lahko bili tudi poškodovani oziroma umazani od trave in zemlje zaradi posledic prometne nesreče.

VIR: PU Maribor

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.