Policisti in rokometaši združili moči za boljšo varnost v cestnem prometu

"Leto je naokoli in rokometaši RK Celje Pivovarna Laško so se nam znova pridružili pri aktivnostih za ničelno toleranco do alkohola in drog v prometu," so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje.
Do nedelje si lahko s spoštovanjem cestno-prometnih predpisov prislužite vstopnico za ogled rokometne tekme lige prvakov v Celju.

V ta namen so jim celjski rokometaši podarili vstopnice za ogled rokometne tekme lige prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in RK PPD Zagreb, ki bo 10. novembra 2019, ob 17. uri, v dvorani Zlatorog v Celju. Vstopnice že ves teden pri kontrolah prometa delijo voznikom, ki izpolnjujejo pogoje za varno in odgovorno vožnjo.

PREBERITE TUDI: S pihanjem 0,0 do brezplačnih vstopnic za koncert

Na območju celotne PU Celje bodo do nedelje pri kontrolah prometa vstopnice delili tistim voznikom, ki jim bo alkotest pokazal 0,00 in ki bodo izpolnjevali vse pogoje za varno in odgovorno vožnjo.

Glede  na  to,  da  se je letos stanje prometne varnosti na našem območju izredno poslabšalo, PU Celje znova poziva vse udeležence naj bodo v cestnem prometu strpni, previdni in naj upoštevajo cestno prometne predpise.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije