Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 7.5.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 263 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 20 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Pestro dogajanje so včeraj obravnavali na področju cestnega prometa.

V Žalcu so obravnavali zelo pijanega voznika, Romun je na avtocestnem viaduktu Slatina vozil 203 km/h, Na Ljubečni je voznik osebnega vozila pri omejitvi 50 km/h vozil 124 km/h in pobegnil pred policisti.

V Žalcu so včeraj dopoldne obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi nepravilnega premika povzročil pijan voznik osebnega vozila, ki je imel nekaj manj kot dve promili alkohola v krvi. V trčenju dveh osebnih vozil, na srečo ni bil nihče poškodovan. Povzročitelju prometne nesreče so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Na avtocestnem viaduktu Slatina so včeraj obravnavali voznika italijanskega osebnega vozila, sicer romunskega državljana, ki je pri omejitvi hitrosti 100 km/h, vozil 203 km/h. Vozniku so izrekli globo, ki jo je poravnal na kraju.

Pri radarski kontroli na Ljubečni so včeraj zaznali voznika osebnega vozila, ki je v naselju vozil 124 km/h in na znake policistov ni ustavil. Vozilo so v nadaljevanju izsledili na območju Vojnika, o vozniku zbirajo obvestila.

Kriminaliteta

Občanka je včeraj policiste obvestila, da je v toaletnih prostorih trgovskega centra v Celju pozabila telefon, ki ga je očitno nekdo našel in odnesel. V omenjenem primeru obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja zatajitev.

VIR: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 263 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih.