Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 7.2.2020

Na območju Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah obravnavali 59 interventnih dogodkov.

Tatvina osebnega vozila – Pongrac

V  Pongracu so včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Scenic,1,9,  registrskih številk CE  AG170. Na zadnjih sedežih sta nameščena dva otroška sedeža. Storilec je vozilo ukradel med 9. 30 in 13. 30 uro.

Vlom v stanovanjsko hišo – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini je včeraj med 16. in 19. uro neznanec skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je nekaj kosov nakita.

Tatvina goriva in poskus vloma v gradbeni zabojnik – Velenje

Na delovišču v Velenju je neznani storilec vlomil v rezervoarje treh delovnih strojev. Iz dveh je ukradel okoli 150 litrov nafte. Škodo je lastnikom povzročil še s poškodovanjem vseh treh rezervoarjev in gradbenega zabojnika, v katerega je poskušal vlomiti.

Vlom v počitniško hišico  – Paka pri Velenju

V Paki pri Velenju so obravnavali vlom v počitniško hišico in pomožni objekt. Storilec je v objekta vlomil v obdobju zadnjega meseca. Ukradel ni ničesar.

Požara – Velenje in Dravograd

V Velenju v  Šaleku  je sinoči zagorela travnata površina v bližini zapuščene garaže v katero je nekdo pred tem poskušal vlomiti. Ogled kraja požara opravljajo danes, ne izključujejo možnosti, da je bil požar podtaknjen.

O požaru v Dravogradu smo že poročali TUKAJ.

Tatvina – Laško

V večernih urah je neznani storilec v gostinskem lokalu na območju Laškega izkoristil odsotnost zaposlene in odprl blagajno iz katere je ukradel
dnevni izkupiček.

Zaseg vozila – Spodnje Preloge

V Spodnjih Prelogah so sinoči zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, ki ga sploh nikoli ni imel. Vozil je pod vplivom alkohola, alkotest mu je pokazal skoraj promilo alkohola v krvi. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Vozniku so vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

VIR: PU Celje

Dogodki