Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 27.8.2019

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 308 klicev občanov, v 84. primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja cestnega prometa poročajo o 24. prometnih nesrečah. V štirih so se udeleženci lažje poškodovali, v ostale so se končale z materialno škodo. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili. Enemu v Bistrici ob Sotli in drugemu na območju Slovenj Gradca.

S področja javnega reda in miru poročajo o šestih kršitvah. V enem primeru so v Laškem odvzeli prostost 52-letnemu kršitelju in ga pridržali do streznitve.

V nadaljevanju o preostalem včerajšnjem dogajanju.

Vlom v vozilo – Celje

V jutranjih urah so policisti bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo parkirano pri podjetju v Trnovljah pri Celju. Storilec je razbil steklo na kabini vozila ter ukradel komandne ročice za luči in smerokaze.

Vlom v avtomat – Celje

V avtopralnici v Celju je neznani storilec vlomil v aparat z žetoni in ukradel okoli 130 €. Več kot 500€ škode je lastniku povzročil s poškodovanjem avtomata.

Tatvina kolesa – Velenje

V Šaleku so obravnavali tatvino kolesa znamke KTM. Storilec je kolo ukradel s stopnišča stanovanjskega bloka.

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V Bevčah, na območju Policijske postaje Velenje, so obravnavali vlom v starejšo, nenaseljeno stanovanjsko hišo. Storilec ni ukradel ničesar, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

Nesreča pri delu – Pameče

V Pamečah se je včeraj pri košnji trave hudo poškodoval 62-letni domačin, ki je medtem, ko je kosilnica še obratovala, z roko segel v ležišče kose, da bi jo očistil. Kosilnica mu je odrezala tri prste. Tuja krivda je izključena.

Požar – Šmarje pri Jelšah

Nekaj čez 12. uro so bili obveščeni, da je v Senovici na območju Šmarja pri Jelšah, zagorelo večje leseno gospodarsko poslopje. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi samovžiga sena. Po prvih nestrokovnih ocenah je v požaru nastalo za okoli 30.000€ materialne škode.

Zasegi konoplje – Celje, Laško in Radlje ob Dravi

Celjski policisti so včeraj opravili hišno preiskavo pri 66-letnemu moškemu z območja Ljubljane.

Laški policisti so včeraj opravili hišno preiskavo na domu 32-letnega Celjana.

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so zasegli manjše količine konoplje tudi 45-letnemu občanu.

Podrobnejše informacije najdete TUKAJ.

PU Celje, Milena Trbulin

Dogodki