Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 27.1.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in
trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so okoli 14. ure obravnavali na
Mariborski cesti v Celju, kjer je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce in kolesarje spregledal kolesarja in trčil vanj. Kolesar je padel in se lažje poškodoval. Voznik je kolesarju na kraju nudil pomoč, odpeljal ga je tudi v Splošno bolnišnico Celje, kjer so ga oskrbeli.

V Vitanju so včeraj obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 21-letni voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola. V krvi je imel 0,84 promilov alkohola. 21-letnik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča pri čemer se je vozilo prevrnilo in obstalo ob potoku. Voznik se v trčenju ni poškodoval. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog, zaradi nedovoljenega prehajanja občin so mu izdali še plačilni nalog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

Včeraj so obravnavali tri nesreče pri delu.

V Dravogradu se je pri delu na strehi podjetja poškodoval 31-letni delavec,
ki mu je na strehi spodrsnilo in je padel, pri čemer si je huje poškodoval
roko.

V podjetju v Štorah si je pri transportu kovinskega obdelovanca iz komore barvanja na delovni pult 29-letni delavec lažje poškodoval roko.

V Celju si je pri odstranjevanju stekla na objektu lažje poškodoval roko
41-letni delavec.

V vseh treh primerih je tuja krivda izključena.

VIR: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.