Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 13. januar 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 253 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih.


24  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 2 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj  so  obravnavali  eno  prometno  nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

V  večernih  urah so jih iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec obvestili, da je  pri  njih  poiskal pomoč 62 letni voznik, ki je bil udeležen v prometni nesreči v Hrastovcu. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani in  smeri  vožnje.  Povzročitelj  se  v  trčenju  ni poškodoval, huje se je poškodoval drugi udeleženi voznik.

Prometno   nesrečo   z  lažjimi  poškodbami  so  včeraj,  okoli  15.  ure, obravnavali  v Brezovcu pri Rogatcu, kjer je voznik osebnega vozila izsilil prednost  voznici  osebnega  vozila.  V  trčenju  se  je  lažje poškodovala voznica, ki so jo z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Na  območju  Policijske  postaje  Ravne  na  Koroškem  so  obravnavali sum storitve  kaznivega dejanja nasilje v družini.  Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja. Sledi še kazenska ovadba.

Na  območju  Prebolda  so  obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar.

V  Velenju  so  obravnavali  vlom  v  dva  gradbena zabojnika. Storilec je ukradel tri klimatske naprave,  elektronski merilec razdalje in več orodja.

V  Celju  so  obravnavali  vlom  v stanovanjsko hišo. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Izpred  ene  od  celjskih  srednjih  šol je neznani storilec včeraj ukradel kolo, znamke Scott.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 253 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih.