Policijsko poročilo, 13. 7. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 358 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so policisti obravnavali osem prometnih nesreč z lažjimi poškodbami in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta

Na območju Laškega so obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Občan in občanka sta na travniku v bližini stanovanjske hiše zakurila suho travo, ogenj pa jima je ušel izpod nadzora. Občanki, ki se je pri gašenju nadihala dima, so pomoč nudili reševalci. Vse občane pozivajo, naj bodo pri kurjenju v naravnem okolju izjemno previdni in naj spoštujejo vse varnostne ukrepe.

V garaži na Kardeljevem trgu v Velenju je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat je lastniku povzročil za okoli 1.000 € škode.

V Laški vasi je neznani storilec z vozila parkiranega pred stanovanjsko hišo ukradel več delov vozila in lastniku povzročil za okoli 15.000 € škode.

V Slovenskih Konjicah je včeraj okoli 19.30 ure zagorelo v zunanjem skladiščnem prostoru. Ogenj je povzročil za okoli 25.000 € materialne škode. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Na Lavi v Celju je neznani storilec vlomil v vrtno uto in ukradel akumulacijski vrtalnik, brusilni stroj in več drugega orodja.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije