Search
Close this search box.

Poletje s pestrim programom se začenja v Slovenj Gradcu

Ta vikend se začenjata tako Slovenjgraško poletje kot Poletje v mestu.
Fotografija je simbolična

Poletje je tu, sonček in toplo vreme pa kar vabita novim dogodivščinam naproti. Ravno pravi čas, da se v Slovenj Gradcu pričneta Slovenjgraško poletje in Poletje v mestu s pestrim programom za vse generacije in okuse.

V Mestni občini Slovenj Gradec pripravljajo za vse obiskovalce pester poletni program, med katerim boste zagotovo prav vsi našli nekaj zase.

Tako se že ta petek, 23. junija 2023, obeta otvoritev kopalne sezone na Bazenskem kompleksu Aqualatio ob 8. uri, na terasi Kuf’ra pa vas bo zvečer, ob 19. uri, kot prvi dogodek Poletja v mestu razvajala Žana s svojo violino.

Prav tako bo ta petek, 23. junija, ob 20. uri, v okviru Slovenjgraškega poletja, potekala Občinska proslava ob Dnevu državnosti v atriju dvorca Rotenturn, s čimer bodo otvorili pestro poletno dogajanje v Mestni občini Slovenj Gradec.

V soboto, 24. junija, pa ste vabljeni na Vinsko-kulinarični večer v Hišo Ančka, kjer vas bodo s svojimi vini razvajali vinarji Hiše Ščurek, za glasbo pa bo poskrbela Nela.

Da pa ne bi pozabili na naše najmlajše – v nedeljo, 25. junija, so za njih v okviru Poletja v mestu pripravili Otroški direndaj na terasi Kuf’ra, od 12. ure naprej.

Poletje je tukaj, se vidimo v mestu!

Dogodki

Ta vikend se začenjata tako Slovenjgraško poletje kot Poletje v mestu.