Search
Close this search box.

Podprite trajnost z JYSK-ovo kampanjo »Čarobnost praznikov izpod tvojih rok«

Cilj kampanje je spomniti, da je narava najboljši navdih, trajnost pa izbira – tudi med prazniki.

Navdih je v naravi

JYSK je ob prihajajočih praznikih na družbenih omrežjih začel s kampanjo »Čarobnost praznikov izpod tvojih rok«, katere cilj je spodbujati trajnost in zelen način razmišljanja tudi med prazniki. Kot podjetje, ki vključuje okoljsko trajnost v vsa relevantna področja svojega delovanja, želi s to kampanjo sporočiti, da je narava vedno najboljši navdih in da so najlepši spomini tisti, v katere vložimo lasten trud in čas.

Naredite svoj adventni venček

Doslej so akcijo podprli številni vplivneži in posamezniki, ki so iz naravnih materialov sami sestavili in pripravili svojo najljubšo božično dekoracijo – adventni venček, svoje domiselne kreacije pa so objavili na družbenih omrežjih s ključnikom #JYSKCarobnostPraznikov.

https://www.instagram.com/p/CWQDPApox12/

https://www.instagram.com/p/CWfq-m2ITen/

JYSK-ova božična čarovnija

Z začetkom adventnega obdobja bodo mnogi želeli z različnimi prazničnimi dekoracijami, okraski za božično drevo, svetilkami, prti in podobnim v svoj dom vnesti malo čarovnije. JYSK ima tudi to sezono edinstveno božično ponudbo, ki ponuja nekaj za vsakogar – za tiste, ki uživajo v sijaju in razkošju, pa tudi za tiste, ki menijo, da je manj pravzaprav več, zato raje izberejo minimalizem in naravne tone. Kampanja »Čarobnost praznikov izpod tvojih rok« spodbuja kombiniranje JYSK-ovih dekoracij, ki jih lahko tudi po končanih praznikih uporabite doma, in naravnih materialov, kot so storži, želodi, mah ali šipek, ki jih zlahka najdete na sprehodu po svojem najljubšem gozdu. To je recept za edinstvene praznike v sproščenem danskem t. i. hygge stilu.

Besedilo: JYSK

Dogodki

Cilj kampanje je spomniti, da je narava najboljši navdih, trajnost pa izbira – tudi med prazniki.