Search
Close this search box.

Podjetje Koroška perutnina Hermine Wech prejelo certifikat Platinasta bonitetna odličnost AAA

V podjetju Koroška perutnina Hermine Wech, ki posluje na območju Raven na Koroškem in Slovenj Gradca, so se razveselili novega certifikata. Platinasta bonitetna odličnost jim daje potrditev, da spadajo med podjetja, ki negujejo dobre poslovne običaje, dosegajo izjemne poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces.

Podjetje Koroška perutnina Hermine Wech, ki je na slovenskem trgu prisotno vse od leta 2004, svojo ponudbo pa krepi predvsem na veleprodaji mesa, je postalo ponosen prejemnik Platinaste bonitetne odličnost. Podjetje sicer zaposluje okoli 30 delavcev, katerim nudijo prijetno delovno okolje, stabilnost, redno plačo ter tudi možnost osebne rasti in napredovanja. Hkrati pa verjamejo v njihov uspeh in z njimi razvijajo medsebojno zaupanje in prijateljske odnose.

Ob tem se je direktor podjetja Igor Oder preko Facebooka sporočil, da je certifikat “v prvi vrsti vzpodbuda za naprej in potrditev odličnega dela v preteklih letih. Hvala celotnemu teamu podjetja, vsi skupaj smo zaslužni, da nam je tudi v času Covida uspelo nadgraditi rezultate preteklih let. Seveda pa hvala tudi vam, kupcem ki ste v vseh teh letih v nas prepoznali verodostojnega partnerja.”

FOTO: Facebook Igor Oder

Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Pri tem naj še dodamo, da v podjetju Koroška perutnina Hermine Wech zagotavljajo sledljivost in kvaliteto mesa, trende pa vse bolj obračajo v rejo ekoloških piščancev in eko izdelkov. Nad kakovostjo mesa in mestnih izdelkih blagovne znamke Hermine Wech – Koroška perutnina pa niso navdušeni le kupci, ampak so jih zelo dobro ocenili tudi neodvisni strokovnjaki na mednarodnem ocenjevanju mesa. Nagrajeni izdelki so prav tako na razpolago na njihovih policah. Na trgu so edini s certifikatom za BIO meso, imajo pa tudi certifikat IFS in certifikat GSO.

Pri njih lahko dobite: dnevno sveže piščančje in puranje meso ter perutninske izdelke; različne menije malic; enolončnice, na njihovih prodajnih policah je tudi velika izbira sveže paniranega in pečenega perutninskega mesa; pestra izbira svežih solat; ne manjkajo niti tople priloge; pripravijo vam aranžirane mesne plošče ali plošče s prilogami in solatami … Lahko pa jih tudi predhodno pokličete in jedi pripravijo po vaših željah. Meso, ki ga prodajajo, je brez gensko spremenjenih organizmov. V ponudbi pa najdete tudi BIO meso.

Na Ravnah na Koroškem jih lahko obiščete od ponedeljka do petka, med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 14. uro. Dosegljivi so tudi na telefonsko številko 02/821 88 70. V Slovenj Gradcu, kamor jih lahko pokličete na 02/620 18 40 ali 02/620 18 41, pa se lahko pri njih oglasite od ponedeljka do petka, med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 14. uro. Njihovo ponudbo lahko spremljate tudi na Facebook strani, ki jo najdete TUKAJ.

Niso pa pozabili niti na vaše hišne ljubljenčke, saj pri njih dobite tudi najboljše pasje perutninske prigrizke, ki so na slovenskem tržišču. Priboljški Pasje mal’ce so brez vsega, kar bi lahko na kakršen koli način škodovalo psom, saj je njihovo vodilo – preprosto, predvsem pa naravno. Pasji priboljški se lahko pohvalijo z oznako BIO.

V podjetju Koroška perutnina Hermine Wech, ki posluje na območju Raven na Koroškem in Slovenj Gradca, so se razveselili novega certifikata. Platinasta bonitetna odličnost jim daje potrditev, da spadajo med podjetja, ki negujejo dobre poslovne običaje, dosegajo izjemne poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces.