Search
Close this search box.

Podelili so priznanja finalistom akcije “Slovenia’s hidden gems”

Danes je v Velenju potekala prireditev Radia SI s podelitvijo priznanj finalistom akcije “Slovenia’s hidden gems“, med katere so bili uvrščeni tudi SpoturPodzemlje Pece in Gostilna pri lipi z Mute.

Z akcijo so želeli obiskovalcem Slovenije predstaviti najbolj atraktivne turistične izkušnje, ki javnosti niso tako poznane kot npr. Blejsko jezero, Ljubljanski grad, Postojnska jama ali Piran, so pa ravno tako vredne vsakega obiska. Pri tem so vključili vsebine, ki goste popeljejo v svet bogate slovenske tradicije: kulinarike, kulture ter ostalih edinstvenih turističnih atrakcij.

Namen celotnega projekta je bil promovirati zanimive in inovativne turistične produkte ter storitve, ki obiskovalcem ponudijo največ kar lahko pokažejo v smislu bogate diverzitete slovenskih pokrajin, od Prekmurja na severovzhodu do Primorske na jugozahodu.

Promocijo Koroške je s svojim nastopom dopolnila mlada Prevaljčanka Ditka

Vsak izmed predstavnikov je bil predstavljen v posamezni radijski oddaji, glasovanje za izbiro najboljših treh finalistov je potekalo med 15. oktobrom in 15. novembrom, kdo je osvojil prva tri mesta pa vam sporočimo takoj, ko izvemo.

Vsi bodi prejeli predstavitev v oddajah Radia SI – Spotlight, Izluščeno, My life my music, Nasvet za izlet; promocijski paket oglaševanja po izjemni ceni ter banner na spletni strani www.sloveniashiddengems.si in www.radiosi.eu (prvouvrščeni za 45, drugouvrščeni za 30 in tretjeuvrščeni za 15 dni).

Več o samem projektu in vseh predstavnikih, vključno s predstavitvijo njihovih vsebin, si lahko sicer preberete TUKAJ.