Search
Close this search box.

Po zabavi s Poskočnimi muzikanti bo na Kopah valentinov koncert Davorja Borna in žur z Zvito Feltno (FOTO)

Po zimskih užitkih na snegu in smuki je v »Holcerju«, ki letos praznuje 20. let uspešnega delovanja, poskrbljeno tudi za dobro glasbo in zabavo.

Pretekli vikend so obiskovalce na Kopah zabavali Poskočni muzikatni ter Nina Donelli.




Poskočni muzikanti so v petek poskrbeli za poskočno mega zabavo, kjer so med drugim zaigrali svoje največje hite. Kako je bilo si poglejte v galeriji fotografij.

POSKOČNA ZABAVA V HOLCERJU:

Bliža se valentinovo, praznik zaljubljencev in tudi praznik prijateljstva. Poleg slaščic in cvetja pa lahko letos svojega najdražjega ali najdražjo peljete na Kope, kjer bo za romantični večer poskrbel hrvaški pevec Davor Borno s spremljevalno skupino. Valentinov koncert bo v petek, 14. februarja 2020.

Za zabavo pa bo poskrbljeno tudi v soboto, 15. februarja 2020, ko na Kope prihaja glasbena skupina Zvita feltna, ki bodo prav zagotovo zapeli svoje največje hite: Gin in tonic, Kraljica, Lunina belina, Edina, V dobrem starem Piranu…

Velika prednost za obiskovalce je ta, da bodo so dogodki, ki jih prirejajo brez vstopnine. Del dogodkov se odvija v Holcer pubu, tisti večji dogodki pa so pod novo teraso. Sprejmejo lahko tudi več kot tisoč obiskovalcev, katerim omogočijo “toplo zabavo” saj je terasa lahko zaprta.

V Kopah pa bo za zabavo poskrbljeno tudi v prihodnje:

Dogodki