Search
Close this search box.

Po lokalne dobrote kar mimogrede v prodajalno in okrepčevalnico USPUT (FOTO)

13. februarja je v starem mestnem jedru Slovenj Gradca (Glavni Trg 17) v prostorih bivše Arome svoja vrata odprla živilska trgovina s hitro prehrano USPUT, kjer med drugim prisegajo na dobrote lokalnih dobaviteljev.

V prodajalni USPUT so vam na voljo prav vsa živila; od mlečnih proizvodov, izdelkov za osebno higieno, sestavin za peko peciva, svežega sadja in zelenjave, do mlečnih izdelkov kmetije Krevh ter dnevno svežega kruha iz Pekarna Radlje.

Od lokalnih dobaviteljev kupcem poleg že omenjenih mlečnih produktov ponujajo še različne mesnine, olja, jajca, med ipd., v poletnih mesecih pa bo na voljo tudi sadje in zelenjava iz okoliških kmetij.

“Za živilsko trgovino na izbrani lokaciji smo se odločili, ker tudi sami čutimo potrebo po tovrstni prodajalni v samem središču Slovenj Gradca. Zato vabljeni na nakupu lokalnih dobrot ali na hitre malice, da skupaj pomagamo obdržati mestno jedro živo!” – kolektiv trgovine USPUT

Bogato kulinarično ponudbo sestavljajo sveže pripravljeni sendviči in specialitete s področja hitre prehrane, kot so ocvrte mocareline palčke, čebulni obročki, piščančji medaljoni, burgerji in pice. Naročeno hrano lahko v miru pojeste v za to posebej namenjenem kotičku ali pa si jo preprosto vzamete s seboj. Prav tako so na voljo tudi napitki za domov (kava, čaj,…).

Odpiralni čas:
– od ponedeljka do petka od 6:30 do 21:00
– v soboto od 8:00 do 21:00
– v nedeljo od 8:00 do 18:00

Lastnica trgovine Anica nam je zaupala, da je odprtje živilske trgovine s hitro prehrano USPUT predstavljal precej velik izziv, saj že vodi prodajalno z oblačili Tajda, ki sicer še vedno obratuje, a je temu želela dodati še nekaj novega, nekaj drugačnega, nekaj, kar bi pripomoglo k ohranitvi mestnega jedra v Slovenj Gradcu.

Najemnina prodajalne USPUT se financira s strani Mestne občine Slovenj Gradec, zadovoljne stranke pa pravijo, da so cene lokalnih dobrot in drugih izdelkov primerljive s cenami drugih trgovin.

Dogodki