Po letu dni premora se julija v Laško vrača festival Pivo in cvetje

Po letu dni premora zaradi epidemije se julija v Laško vrača 56. festival Pivo in cvetje. Zaradi varovanja zdravja bo letošnji festival osredotočen le na petek, 9. julija, in soboto, 10. julija, so sporočili organizatorji festivala.
176337553_1979781972170768_5038266950555765354_n

Programsko bo festival letos drugačen od prejšnjih izvedb, obiskovalcem pa bodo ponudili raznolike vsebine za vse generacije, so napovedali. V dveh dneh se bo na enem odru zvrstilo šest koncertov, po trije v petek in v soboto, program pa se bo pričel ob 19. uri. Zaradi varovanja javnega zdravja bodo organizatorji v koncertno prizorišče letos spremenili športno igrišče v mestnem središču in na vsakem koncertu ekskluzivno gostili le 200 najbolj zvestih privržencev.

Organizator festivala Stik Laško, s tradicionalnim sponzorjem Pivovarno Laško Union, bosta omogočila ogled koncertov najbolj zagretim privržencem, ki se bodo zavezali, da bodo v Laško prišli peš – s pohodom prek slovenskih hribov in dolin ter svoj podvig tudi dokumentirali na družbenih omrežjih.

Tistim ljubiteljem festivala Pivo in cvetje Laško, ki zaradi ukrepov ne bodo uspeli priti v Laško, pa bodo v Pivovarni Laško pomagali doživeti festivalsko vzdušje pri njih doma.

Kot običajno bo mesto Laško tudi letos ocvetličeno. Lokalni cvetličarji mu nadenejo pisano cvetlično podobo, organizatorji pa poskrbijo za mestni vrvež z godbeniki, mažoretkami in etnografskim programom.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.