Search
Close this search box.

Po krajevnih padavinah se bo postopoma delno zjasnilo

Danes bo na Primorskem delno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo dopoldne še večinoma oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Popoldne se bo delno zjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, na Primorskem do 27 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V torek bo pretežno jasno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem okoli 17, najvišje dnevne od 21 do 25, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.

PREBERITE TUDI: Meteorna voda je ogrožala stanovanjske objekte, sprožilo se je več plazov

Obeti: V sredo in četrtek bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Vremenska slika: Za oslabljeno vremensko fronto se nad srednjo Evropo znova krepi območje visokega zračnega tlaka. Z vzhodnimi vetrovi priteka nad naše kraje prehodno nekoliko hladnejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo ob severnem Jadranu delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, pihala bo šibka, v Kvarnerju zmerna burja. V krajih vzhodno od nas bo dokaj sončno, drugod pa pretežno oblačno, predvsem v Alpah bodo krajevne padavine. V torek bo pretežno jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Ob severnem Jadranu bo še pihala burja.

Biovreme: Danes bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje ljudi sprva zmerno obremenilen, popoldne bo obremenitev popuščala. V torek bo vremenski vpliv ugoden in spodbuden.

Dogodki