Search
Close this search box.

Planinsko društvo Ravne in Zavarovalnica Triglav vabita na otvoritev novega igrišča na Naravskih ledinah

Otroci se bodo lahko od jutri, 14. oktobra 2023, igrali na novem igrišču pri Koči na Naravskih ledinah.

Pobuda Očistimo naše gore, v okviru katere Zavarovalnica Triglav že štirinajsto sezono ozavešča o varnem in odgovornem obnašanju v gorah, spodbuja spoštljiv odnos do narave in širi navdušenje nad pohodništvom, se namreč znova povezuje z akcijo Otroci Triglava. Zavarovalnica je v okviru omenjenega projekta tokrat pomagala uresničiti načrte za novo otroško igrišče, ki ga je zasnovalo Planinsko društvo Ravne na Koroškem.

Novo igrišče pa bo predano v uporabi jutri, v soboto, 14. oktobra 2023, ob 10:00 uri pri Koči na Naravskih ledinah, na naslovu Jazbina 16, 2393 Črna na Koroškem.

Nekaj besed o varni hoji v planine in pomenu otroške igralnice na prostem, bosta na dogodku ob tej priložnosti z vami delili tudi Veronika Kotnik (Planinsko društvo Ravne na Koroškem) in Manja Pražnikar (Zavarovalnica Triglav).

Vabljeni, da se dogodka udeležite v čim večjem številu, saj je dogodek primeren za vse generacije planink in planincev, tudi za družine z majhnimi otroki, saj do vrha vodi lahka nezahtevna pot, ki jo z zmerno hojo prehodimo v slabih dveh urah. Najmlajši se bodo lahko že jutri igrali in veselili na novem igrišču, za njih pa so pripravili tudi igre, ki spodbujajo odgovoren odnos do narave. Prav tako pa jih bosta čakala sveže pečen kostanj in flancati, z njimi pa se bosta zabavala tudi Povodni mož in maskota Zavarovalnice Triglav, Kuža Pazi.

Vir: Zavarovalnica Triglav

Dogodki

Otroci se bodo lahko od jutri, 14. oktobra 2023, igrali na novem igrišču pri Koči na Naravskih ledinah.