Search
Close this search box.

Pivovarna Time Brewery navdušuje

Time Brewery, koroški craft pivovarji z dolgoletni tradicijo, vabijo v svojo pivovarno in moderno pivnico, da si vzamete čas tako zase, kot svoje najdražje.

V današnjem svetu hitrega tempa je čas, ki si ga vzamemo zase in za najdražje, neprecenljiv. Od tod tudi ime pivovarne Time Brewery, ki ponazarja njihovo poslanstvo – varijo čas, ki vam ga ponudijo v obliki dobrega piva in kulinarične ponudbe, ob kateri si vzamete čas zase in za družbo.

V ponudbi pivovarne, ki se nahaja v Radljah ob Dravi, imajo kar pet različnih vrst piva, vsem pa je skupno eno – varjeni so iz vrhunskih sestavin in z ljubeznijo. Svojim štirim pivom, ki jih vsi že dobro poznamo, 3 O’Clock, 5 O’Clock, 8 O’Clock in 10 O’Clock, so zdaj dodali še najnovejšega člana družine – 12 O’Clock.

12 O’Clock je Session IPA, pivo, ki navdušuje s čisto novo paleto okusov in nižjo stopnjo alkohola, saj vsebuje le 4,2 vol % alkohola. Je živahne barve, ima srednje izrazito grenčico in gladko teksturo. Svoj prostor je našel na koncu dneva v poznih večerih, ko je čas za razvajanje. V njem so prisotne prijetne hmeljene arome mandarine, kokosa in breskve,  ki poskrbijo, da nam ob pitju nikoli ni dolgčas. Pivo 12 O’Clock je nefiltrirano in nepasterizirano svetlo pivo, ki ga tvorijo voda, ječmenov slad, kvas in hmelj.

Ker se ob kozarcu dobrega piva prileže tudi kaj okusnega za pod zob, vam v pivnici Time Brewery ponujajo vrhunsko kulinarično doživetje po dostopnih cenah. Zagotovo vas bo navdušila gastronomija na visokem nivoju, saj za svoje jedi izbirajo le najboljše sestavine.

Pred kratkim so v svojo ponudbo dodali tudi malice, ki jih ponujajo vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, od 9. ure naprej. Vsako nedeljo zvečer vas bodo na svojem Facebook profilu obvestili, kakšne dobrote vam za malico pripravljajo v prihajajočem tednu.

Prav tako sprejemajo rezervacije za večje skupine, kjer bodo poskrbeli, da boste svoje posebne trenutke preživeli v dobri družbi in čudovitem ambientu pivnice ob odlični hrani.

Tisti, ki pa vas zanima, kako nastane okusno pivo, ki vam ga zvarijo v pivovarni, si lahko po predhodnem dogovoru privoščite voden ogled pivovarne, kjer vam bodo predstavili celoten postopek varjenja piva, različne vrste pa boste lahko tudi poskusili.

Vse informacije, ki jih boste potrebovali, boste našli na spletni strani pivovarne in pivnice Time Brewery, prav tako tudi na njihovi Facebook stran.

Še bolje pa bo, da jih obiščete v Radljah ob Dravi in si privoščite kakšno izmed njihovih dobrot.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Time Brewery, koroški craft pivovarji z dolgoletni tradicijo, vabijo v svojo pivovarno in moderno pivnico, da si vzamete čas tako zase, kot svoje najdražje.