Search
Close this search box.

Petrol spreminja delovni čas

Da bi pomagali zajeziti širjenje koronavirusa, so tudi na prodajnih mestih podjetja Petrol uvedli vrsto ukrepov, s katerimi želijo poskrbeti za zdravje vseh, svojih zaposlenih in kupcev. Za podoben ukrep so se odločili tudi na Pošti Slovenije, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

“Stranke obveščamo, da smo na 61 prodajnih mestih Petrola po Sloveniji delovni čas obratovanja skrajšali. Ostala prodajna mesta obratujejo po nespremenjenem delovnem času. Prosimo vas, da pri vstopu na prodajna mesta, v skupni skrbi za zmanjševanje možnosti prenosa okužb, spoštujete tudi omejitev vstopa in razdalje v čakanju na vstop,” so v sporočilu za javnost zapisali v podjetju Petrol.

Med omenjenimi poslovalnicami je tudi BS Slovenj Gradec – Francevtoa: pon – sob, 9.00 – 17.00, ob nedeljah in praznikih pa bo zaprto. Celoten seznam najdete TUKAJ.

Delovni čas TipStop Vianor avtoservisnih delavnic je skrajšan že od ponedeljka, 16. 3. 2020. Stranke naprošajo, da se za servisni obisk dogovorijo po telefonu ali preko e-pošte. Delovni čas in kontakti so objavljeni v seznamu delavnic.

Pri tem naj še omenimo, da je za preprečevanje stikov med ljudmi in širjenja novega koronavirusa vlada uvedla tudi določene spremembe v delovnem času prodajaln, da bi tako zmanjšali koncentracijo kupcev v prodajalnah. Tako bodo od danes prodajalne z živili lahko odprte vsak dan vsaj od 8. ure in najmanj do 20. ure. Med 8. in 10. uro bodo prednost pri nakupu in vstopu v trgovine imele ranljive skupine, med drugim invalidi, upokojenci in nosečnice. Ob nedeljah in dela prostih dnevih so zaprte vse prodajalne, razen bencinskih servisov in lekarn, ki lahko obratujejo.

Dogodki