Search
Close this search box.

Pester vikend koroških judoistov: 13 odličij v Celju, Jevgenija druga v Hrvaški ženski ligi (FOTO)

Minuli vikend je bil za koroške judoiste izjemno pester, saj so nastopila na več tekmovanjih. Jevgenija Gajić tudi na Hrvaškem.

V Celju se je minuli vikend odvijal pravi judo spektakel, kjer je 21 koroških judoistov zablestelo in osvojilo kar 13 odličij v dveh različnih starostnih kategorijah.

V starostni kategoriji do 21 let so mladi judoisti pokazali izjemne borbene veščine in osvojili naslednje odlične rezultate:

Zlato odličje so dosegli: Vid Kavnik, Matic Razdevšek, Nik Pavlič in Jaka Samec.

Srebrno odličje so dosegli: Leon Marošek

Bronasto odličje je dosegel Maj Kavnik.

Poleg tega sta Šemso Veladžić in Domen Prednik dosegla odlično četrto in peto mesto, kar kaže na visoko konkurenco in izenačenost v njihovi kategoriji.

V kategoriji do 16 let so mladi judoisti prav tako blesteli in dosegli naslednje odlične rezultate:

Zlato odličje: Nuša Samec in Lara Jamer.

Srebrno odličje sta dosegla Aleks Krivec in Neža Sadovnik.

Bronasto odličje so dosegli: Teo Križovnik, Taj Temniker in Manca Urbanc.

Peti sta bila Jaka Gošnak in Staš Svetec, ki sta prav tako prispevala k odličnim ekipnim rezultatom.

Posebno pohvalo zasluži Jevgenija Gajić, ki je zastopala barve Judo kluba Samobor v Hrvaški ženski ligi. Z zmago in porazom je pripomogla k ekipnemu uspehu, saj je ekipa zasedla odlično drugo mesto.

Prav tako je 103 mladih koroških judoistov in judoistk, v soboto 2. decembra 2023, odlično nastopilo na 2. Pokalu Škofje Loke, kjer se je skupaj zbralo kar 260 tekmovalcev.

Čestitke vsem za srčne borbe in pridobljene nove izkušnje pa tudi za osvojene medalje.

Čestitke tudi mlademu klubu JK Škofja Loka ter članom, študentom Roku Pogorevcu, Vinku Prevolšku, Andreju Yankovskyy, Nuši in Niki Perovnik za super organizirano tekmovanje.

Zahvala gre tudi trenerjem Aljažu, Nacetu, Klari, Aljoši, Tamari, Vanji, Robiju in Ruslanu za pomoč in potrpežljivost,” so zapisali na FB Judo Koroška.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Vir: FB Judo Koroška

Fotogalerija

Dogodki

Minuli vikend je bil za koroške judoiste izjemno pester, saj so nastopila na več tekmovanjih. Jevgenija Gajić tudi na Hrvaškem.