Search
Close this search box.

Otvoritev Safari parka Slovenj Gradec – največje igralnice za otroke

Težko pričakovana igralnica v Slovenj Gradcu, v bivših prostorih Bowling centra,  končno odpira vrata za vse, ki ste željni zabave, za majhne in malo večje otroke. Na igralih se boste lahko preizkusili že od jutri naprej, ko v Safari parku Slovenj Gradec pripravljajo nepozabno zabavo.

Sicer so, v igralnici Safari parka, že minuli petek premierno organizirali zaključni dogodek za vse otroke, ki v letošnji sezoni obiskujejo telovadbo pod okriljem Malčkovega športa, kamor smo bili povabljeni tudi mi. Tako je naša ekipa že imela možnost preveriti, kaj vse igralnica ponuja. Rečemo lahko samo to, da je vredna obiska. Če ne verjamete, se prepričajte sami.

V Slovenj Gradcu bodo odprli prvo sobo pobega – escape room na Koroškem

Nekaj utrinkov od petkovega dogajanja najdete tudi v spodnji galeriji.

Uradna otvoritev največje tovrstne igralnice pri nas, ki je namenjena otrokom med 3. in 12. letom starosti, bo jutri ob 16.00. Vse navzoče bosta zabavala čarovnik Andrej in Spidi. Za najmlajše obiskovalce pripravljajo tudi majhna presenečenja. Vstop je na ta dan prost, ker je število miz omejeno, organizatorji prosijo, da se dogodka udeležite pravočasno.

V prihodnje boste za vstop otroka v igralnico in neomejeno igranje odšteli 4 evre, za starše bo vstop prost. V ponudbi pa imajo tudi posebne pakete za rojstnodnevne zabave, tortice iz Pohorske kavarne Maribor ter prigrizke in hrano.

V Safari parku se boste lahko zabavali vsak dan, od ponedeljka do sobote med 9.00 in 21. uro, ob nedeljah pa od 10.00 do 21.00.  

Dogodki