Search
Close this search box.

Otvoritev drsališča z BQL v Dravogradu je zaradi napovedanega slabega vremena prestavljena

Tudi letos boste v Dravogradu lahko drsali brezplačno. Obeta se nepozabna zabava na ledu, otvoritev pa je zaradi napovedanega slabega vremena, prestavljena na ponedeljek. Zabaval vas bo Rok iz BQL. Nabrusite drsalke!

Otvoritev je bila napovedana prvotno že za ta konec tedna, a jo bo – sodeč po vremenski napovedi – žal malo zagodlo vreme. Zato so jo organizatorji prestavili in se bo odvijala, v ponedeljek, 4. decembra 2023, ob 17. uri, v prireditvenem prostoru Lukna Dravograd.

Utrinek iz preteklega leta.

Na dan otvoritve bo drsanje in izposoja drsalk brezplačno. Poskrbljeno pa bo tudi za nepozabno zabavo. Zanjo bo skrbel energični Rok BQL. Drsališče bo prav takšno kot ste ga vajeni že iz pretekle sezone, veliko 23x10m in iz umetne mase. Odprto bo glede na vremenske razmere (med tednom popoldan in čez vikende).

Ne le na otvoritveni dan, ampak kar celo sezono bo drsanje v Dravogradu brezplačno, za izposojo drsalk pa boste odšteli le simbolični znesek.

Vse informacije in novosti spremljajte TUKAJ.

Dišalo bo seveda po toplem čaju, kuhančku in še čem. Za gostinsko ponudbo bo skrbelo Kulturno umetniško društvo Coreoška. Ne oklevajte, ampak se prepustite zimski romantiki na drsalkah, ki bo nepozabna ter doživeta izkušnja. Vabljeni!

Vir: Dravit Dravograd

Dogodki