Search
Close this search box.

Otroški bolšji sejem: Darujte rabljene knjige in igrače ter nekomu polepšajte praznike

V sklopu Barbarinega sejma, ki bo v Mežici potekal v času veselega decembra, bodo na vrtu Hiše otrok mali koraki pripravili tudi Otroški bolšji sejem.

Se tudi pri vas doma kopičijo igrače in knjige, ki jih morda ne potrebujete več in ne veste kam z njimi. V tem primeru je Hiša otrok Mali koraki pravi naslov za vas. Z darovanimi stvarmi boste pridobili prostor v svojem domu, hkrati pa nekomu polepšali prihajajoče praznike.

Kot smo že pisali, pripravljajo v Mežici že 17. Barbarin sejem, ki ga že tradicionalno organizirajo, TD Mežica, Občina Mežica in Komunala Mežica, in sicer v spomin na več kot 350-letno rudarsko tradicijo kraja in v počastitev svete Barbare – zavetnice rudarjev.

Tokrat bo sejem potekal v soboto, 7. 12. 2019, v sklopu sejma pa boste lahko obiskali tudi dobrodelni Otroški bolšji sejem, ki ga organizira Zasebni vzgojno-izobraževalni zavod, Hiša otrok Mali koraki – zasebni Montessori vrtec, Mežica.

Igrače in knjige, ki naj bodo očiščene in pripravljene za prodajo, lahko oddate vsak dan, med 25. 11 in 29. 11. 2019 v ta zabojnik, ki stoji pred Hišo otrok Mali koraki v Mežici (Trg svobode 15). V kolikor ne morete sami dostaviti darovanih igrač ali knjig, lahko pokličite tudi na telefonsko številko 041-889-285 (Jana) in 031-239-806 (Nina), kjer se boste dogovorili za prevzem.

Med 25. 11 in 29. 11. 2019 bodo v Hiši otrok Mali koraki zbirali rabljene igrače in knjige, pri čemer lahko sodelujete tudi vi in pomagate nekomu polepšati božične praznike. Če imate doma odvečne igrače in knjige, vas prosijo, da jih očistite in pripravite za prodajo ter darujete v dober namen. Sejem ima namreč dobrodelno noto, izkupiček od prodaje bodo namreč predali Karitasu Mežica. 

V sklopu Barbarinega sejma, ki bo v Mežici potekal v času veselega decembra, bodo na vrtu Hiše otrok mali koraki pripravili tudi Otroški bolšji sejem.