Search
Close this search box.

Otroci iz Mežice bodo med počitnicami brezplačno smučali na Poseki in v Črni

Mežiška občina bo v času zimskih počitnic osnovnošolskim otrokom zagotovila vstopnice za smučanje na smučišču Poseka in smučišču Črna.

Kot so sporočili ima občina v proračunu zagotovljena sredstva za programe preživljanja prostega časa otrok med letošnjimi zimskimi počitnicami. Občanke in občane obveščajo, da bo otroci kuponček za ustrezno vstopnico dobili v tajništvu občine, v času uradnih ur.

Pri tem naj omenimo, da se bodo lahko tudi osnovnošolci in dijaki iz ravenske občine od 15. 2. do 21. 2 na Poseki smučali brezplačno. Delovni čas smučišča najdete tukaj. Otroci Osnovne šole Črna na Koroškem pa lahko na smučišču Črna oddajo lanske sezonske smučarske vozovnice, kjer jih bodo podaljšali. V soboto bo smuka za vse brezplačna, delovni čas smučišča pa najdete tukaj.

Naj še dodamo, da bo od ponedeljka na smučiščih za uporabo žičniških naprav veljal negativni test na novi koronavirus, ki ni starejši od sedmih dni. Doslej so se morali smučarji testirati na 24 ur. Tistim, ki so covid-19 preboleli, se pol leta ne bo treba testirati, upravičeni pa bodo do zdravniškega potrdila. Več tukaj.

Dogodki

Mežiška občina bo v času zimskih počitnic osnovnošolskim otrokom zagotovila vstopnice za smučanje na smučišču Poseka in smučišču Črna.