Search
Close this search box.

Otroci bodo zbrane plastične pokrovčke donirali dobrodelnemu društvu Vesele nogice (FOTO)

Skupno je v dobrodelnem projektu sodelovalo 140 šol, zbrali so 20 najbolj izvirnih, ki so zdaj na glasovanju. Prvih 5 bo bogato nagrajenih.

Šolski in vrtčevski otroci so pod vodstvom mentorjev izdelali poseben zbiralnik za odpadne plastične pokrovčke z imenom Zamaškonjam. Z njimi sodeluje podjetje Acron, ki bo petim Zamaškonjanom, ki prejmejo največ všečkov na glasovanju na njihovi FB strani Office&More, podarilo po 100 pisal Pilot iz linije Od plastenke do pisala.

Finalnih 20 finalistov so izbrali od skupno kar 144 sodelujočih. Prav tako po 100 pisal Pilot prejmejo tiste šole oz. vrtci, ki zberejo največ plastičnih pokrovčkov. Sponzor natečaja je njihova znamka pisal Pilot. Glasovanje bo potekalo do ponedeljka, 28. marca, do polnoči. Z glasovanjem jim lahko pomagate TUKAJ.

Zbirali pa so tudi plastične pokrovčke. Te bodo donirali dobrodelnemu društvu Vesele nogice, ki pomaga osebam z motnjami v razvoju. Z donacijo bodo krili opremo oz. terapije za svoje člane.

V podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More, spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas Bags&More.si se zavedajo pomena, da je v ospredju dajati in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. V preteklih 30-letih, odkar so na trgu, so izvedli že mnogo projektov, s katerimi so pomagali mnogim posameznikom, otrokom in družinam, ki so potrebovali pomoč. V zadnjih treh letih so donirali kar 125.000 evrov različnim dobrodelnim organizacijam.

Vir: Agencija Lin&Nil

Skupno je v dobrodelnem projektu sodelovalo 140 šol, zbrali so 20 najbolj izvirnih, ki so zdaj na glasovanju. Prvih 5 bo bogato nagrajenih.