Search
Close this search box.

Osnovnošolci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec so na obisku pri županu povedali, kakšno mesto si želijo (FOTO in VIDEO)

Tudi letošnje leto so učenke in učenci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec obiskali župana MO Slovenj Gradec Tilna Kluglerja.

Osnovnošolci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec so županu Tilnu Kluglerju polepšali dan s svojim obiskom, hkrati pa so mu predali seznam predlogov, kako izboljšati mesto, da bi se v njem počutili še bolj sprejete.

Osnovnošolci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec so županu Tilnu Kluglerju povedali kakšno mesto si želijo. Strinjali so se, da tlakovane kocke niso primerne za njihove invalidske vozičke, saj se kolesa ob njih zatikajo. Med drugim si želijo več zelenih površin za druženje, zato so županu predlagali piknik v mestu, kamor so ga tudi povabili.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je takole zapisal na svojem Facebook profilu: “Povedali so mi, kaj vse si želijo. Presenetila me je njihova skromna želja po delu, ki ga zaradi omejitev ne morejo opravljati, saj jim to na nek način onemogoča družba. Radi bi stregli v kavarni, delali na bazenu in pomagali v pisarni. Dogovorili smo se, da se bodo čez poletne počitnice za kakšen dan preizkusili v vlogi občinskih sodelavcev. Dobrodošli osnovnošolci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec na Mestni občini Slovenj Gradec.”

Vir: MO Slovenj Gradec

Fotogalerija

Tudi letošnje leto so učenke in učenci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec obiskali župana MO Slovenj Gradec Tilna Kluglerja.