Search
Close this search box.

Oprostitev plačila komunalnih storitev za čas trajanja prepovedi opravljanja poslovne dejavnosti

Poziv poslovnim subjektom, ki jim je začasno prepovedano opravljanje dejavnosti.

“Spoštovani poslovni partnerji – poslovni subjekti, če Vam je bilo na osnovi zakonsko predpisanih omejitev opravljanja dejavnosti po Odloku o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, UL RS, št. 143/2020 z dne 15. 10. 2020 (na povezavi https://www.uradni-list.si/_pdf/2020/Ur/u2020143.pdf, upoštevajoč vse nadaljnje omejitve zaradi razglašene epidemije), prepovedano opravljanje dejavnosti in v tem obdobju ne boste izvajali aktivnosti, vezanih na naše storitve javne službe, ste upravičeni do oprostitve plačila komunalnih storitev za čas trajanja prepovedi opravljanja poslovne dejavnosti,” so sporočili iz JKP Radlje ob Dravi.

Oprostitev plačila komunalnih storitev lahko uveljavljate z izpolnjeno izjavo, ki jo najdete TUKAJ in jo posredujte na elektronski naslov info@jkp-radlje.si

Na osnovi prejete izpolnjene in podpisane izjave vam za čas trajanja prepovedi do dne prenehanja prepovedi ne bodo zaračunali storitev.

Izjava poslovnega subjekta s podatki o začasni prekinitvi izvajanja poslovne dejavnosti na osnovi z Odlokom predpisani začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, je informacija javnega značaja.

V primeru ugotovitve neverodostojnosti podatkov na izjavi, bomo o tem morali obvestiti Tržni inšpektorat RS in Finančno upravo RS,” so še zapisali na spletni strani JKP Radlje ob Dravi.

Za morebitna vprašanja ali dodatne informacije lahko pokličite na tel. 887 11 05 ali napišite elektronsko sporočilo na info@jkp-radlje.si 

Vir: spletna stran JKP Radlje ob Dravi

Dogodki

Poziv poslovnim subjektom, ki jim je začasno prepovedano opravljanje dejavnosti.