Odpoklic izdelka Domači mladi sir

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek Domači mladi sir z zelišči, pakiran v 200-gramskem pakiranju, zaradi prisotnosti bakterije Escherichia coli. Prav tako je izdelek odpoklical Damijan Četina, dopolnilna dejavnost na kmetiji.
cheese-630511_1920

Rok uporabe sira je 5. julij 2021. Izdelek, ki ga dobavlja podjetje Damijana Četine, dopolnilna dejavnost na kmetiji, je v okviru sezonske ponudbe v prodaji v vseh trgovinah Hofer v Sloveniji, vendar so serijo z omenjenim rokom uporabnosti nemudoma izločili iz prodaje.

Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v katerokoli trgovino Hofer, kupnino pa jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa. Več informacij je na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro (razen praznikov) na telefonski
številki 01/8346 600 in na e-naslovu info@hofer.si.

Foto: Hofer

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je v okviru uradnega vzorčenja živil namreč odvzela vzorec mladega zeliščnega sira, proizvajalca Damijana Četine s kmetije Flis, v njem pa so ugotovili prisotnost verotoksične bakterije E.Coli.

Mladi zeliščni sir ima 200 gramov in je vakumsko pakiran, rok uporabe pa je 5. 7. 2021. Odpoklic izdelka izvaja tudi Damijan Četina, dopolnilna dejavnost na kmetiji, na podlagi vzorčenja Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Potrošnike prosijo, da živilo vrnejo v trgovino, kjer so ga kupili, oziroma ga varno zavržejo in ne uživajo, kupnino pa jim bodo vrnili, so še zapisali v sporočilu za javnost na kmetiji Flis.

Vir: Hofer, STA

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.