Search
Close this search box.

Odkrijte skrivnosti idiličnega Ribnika Šarenka, kjer vam vsak dan ponujajo sveže postrvi

Od 1. decembra 2023 bodo v Ribniku Šarenka poskrbeli za vsakodnevni sveži ulov.

Na poti iz Čečovja proti očarljivemu Ivarčkemu jezeru se skriva še en biser, ki bo s svojo pristnostjo in domačnostjo zagotovo prepričal vsakega sladokusca –  ribogojnica družine Perčić. Na idilični lokaciji ob potoku Suha boste našli novo, moderno ribogojnico, ki bo vsak dan poskrbela za sveže in okusne ribe. Sam pogled na Uršljo goro pa daje še dodaten čar že tako osupljivi lokaciji sredi neokrnjene narave.

Voda, ki jo v svojih bazenih uporabljajo v ribogojnici Šarenka, prihaja iz potok Suha, ki izvira izpod Naravskih ledin. S pretokom sveže, neoporečne vode skrbijo za čim bolj naravno in zdravo okolje za gojenje svojih postrvi.


Ribnik Šarenka, ki je del družinskega posla Perčićevih, predstavlja dom pristnih, skrbno vzgojenih in negovanih postrvi šarenk. Vsak dan bodo skrbeli za to, da bodo svojim strankam na voljo sveže ribe, ki so plod ljubezni do narave in skrbnega dela.

“Naša predanost kakovosti in svežini se odraža v vsakem kosu postrvi, ki ga ponujamo. S tem, ko bomo odprli vrata našega ribnika, bomo omogočili ljudem okušati resnično svežino, ki jo ponuja narava,” je povedal Marko Perčić, vodja ribogojnice Šarenka.



Ribogojnica družine Perčić ni le kraj, kjer lahko kupite sveže, kakovostne ribe, ampak tudi prostor, kjer se delijo zgodbe o vzgoji in skrbi za ribe. Stranke imajo v Ribniku Šarenka priložnost spoznati tudi sam postopek in potek vzgoje, pripravo in čiščenje rib, ter tako videti, kako pravzaprav te okusne in hranljive dobrote pristanejo na njihovem krožniku.

Ribnik Šarenka je za vse ljubitelje svežih rib in naravne lepote zagotovo destinacija, ki jo je vredno obiskati. Ne odlašajte in si čim prej zagotovite sveže postrvi iz Ribnika Šarenka.

Več informacij o sami ribogojnici kot tudi njihovih postrvih lahko dobite na telefonski številki 041 725 611 ali na njihovem Facebook profilu.

Dogodki

Od 1. decembra 2023 bodo v Ribniku Šarenka poskrbeli za vsakodnevni sveži ulov.