Search
Close this search box.

Obnovljena telovadnica OŠ Neznanih talcev Dravograd že dobiva novo podobo (FOTO)

Telovadnica Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd v teh dneh že dobiva novo podobo.

Obnova telovadnice na Osnovni šoli Neznanih talcev Dravograd se počasi zaključuje, pri čemer je bila izvedena adaptacija, ki bo pripomogla k izboljšanju pogojev uporabe za učence in ostale uporabnike objekta.

Med glavnimi izvedenimi deli so zamenjava strešne kritine, obnova sanitarij in garderob, ter namestitev nove LED razsvetljave tako v mali kot tudi veliki telovadnici. Poleg tega so bile stene telovadnice osvežene s svežim opleskom, zamenjana so bila vrata, kar vse skupaj daje telovadnici popolnoma novo in sodobno podobo.

Župan Občine Dravograd, Anton Preksavec, je izrazil zadovoljstvo nad tem, da je za investicijo uspelo pridobiti maksimalno vrednost sofinanciranja s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport. To pomeni, da so sredstva dobro izkoriščena in da bo telovadnica po obnovi zagotavljala kakovostne pogoje za športne dejavnosti.

“Obnova telovadnice bo omogočila veliko boljše pogoje uporabe ne samo učencem, temveč tudi ostalim uporabnikom,je povedal župan.Z novo strešno kritino, obnovljenimi sanitarijami in garderobami, ter sodobno LED razsvetljavo bomo ustvarili varno in udobno okolje za športne aktivnosti in druge dogodke.”

V prihodnje pa načrtujejo še postavitev ograje pred dvoriščem šole, s čimer bodo otrokom zagotovili večjo varnost pred cestnim prometom ter varovanje objekta tudi v večernem oz. nočnem času.

Zaključek obnove telovadnice predstavlja pomemben mejnik za OŠ Neznanih talcev Dravograd in lokalno skupnost, saj bo objekt ponovno zaživel v novi luči ter nudil kakovostne pogoje za športno dejavnost in druge prireditve.

Vir: FB Tone Preksavec

Fotogalerija

Dogodki

Telovadnica Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd v teh dneh že dobiva novo podobo.