Obdarite vaše prijatelje in sodelujte pri dobrodelni akciji Darilo za prijatelja

»Veseli in ponosni smo, da lahko z dobrodelnostjo pomagamo s prispevki oz. zbranimi izdelki, ki jih nato predamo različnim humanitarnim organizacijam. Tudi v tem in naslednjem mesecu bomo dobrotniški z našim dogajanjem Festivalom daril,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron, ki ima po Sloveniji papirnice Office&More, galanterijoBags&More (bagsandmore.si) in spletno papirnico go2school.com.
V letu pred epidemijo so zbrali več kot 2000 plišastih igrač in ostalega

V sklopu Festivala daril so letos že četrtič zapovrstjo pripravili akcijo Darilo za prijatelja, ki je v polnem teku. V tem mesecu bodo podarili zbrane izdelke organizaciji Božiček za en dan. V papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More je med tisočimi drugimi na voljo pet posebnih  izdelkov oz. igrač za nakup. Če kupci kupijo katerega izmed izbranih, bo podjetje istega podarilo organizaciji Božiček za en dan za dopolnjevanje darilnih boksov otrokom iz revnih okolij. V decembru pa bodo zbrane izdelke podarili Slovenski karitas.

»V prazničnih mesecih se v naših poslovalnicah zares veliko dogaja. V akciji Darilo za prijatelja imamo vsako leto različne dejavnosti, pri katerih doniramo denar, darila oz. različne zbrane izdelke. V letu pred epidemijo smo zbrali več kot 2000 plišastih igrač in ostalega,« je še izpostavila Tina Naraglav, ob tem pa dodala, da so v zadnjih treh letih z različnimi projekti in aktivnostmi donirali kar za 110.000 evrov sredstev in izdelkov različnim organizacijam, in to jim je v spodbudo, da to številko še povečajo.

Z različnimi akcijami in projekti je podjetje dobrodelno skozi vso leto. Nekateri so postali že stalnica in jih ljudje po njih že zelo dobro poznajo. Na ta način so pomagali in še pomagajo mnogim posameznikom, otrokom in družinam, ki so oz. potrebujejo pomoč.

Podjetje Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More (bagsandmore.si) in spletno papirnico go2school.com je prepoznavno predvsem po svoji dobrodelnosti. V zadnjih treh letih so z različnimi projekti in akcijami donirali kar 110.000 evrov različnim organizacijam, kot so Zveza prijateljev mladine Slovenije, Slovenska Karitas, Europa Donna, društvo za Downov sindrom, Palčica pomagalčica, Lunina Vila in Društvo Sonček.

Besedilo: Agencija Andreja Jernejčič – Lin&Nil

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.