Search
Close this search box.

Občina Ravne na Koroškem vabi na Ivarčko jezero

Občina Ravne na Koroškem je poskrbela za ureditev okolice Ivarčkega jezera, ki je velik potencial v čudoviti gozdni pokrajini Podgore nad Preškim vrhom. Vabljeni, da ga obiščete.

V teh dneh je Občina Ravne na Koroškem na Ivarčkem jezeru poskrbela za košnjo, očiščeno je bilo jezero, nameščene opozorilne table, popravljena ograja ob vhodu, nameščena so kemična stranišča, očistili smo tudi robnike in vsa 3 parkirišča ter namestili koše za smeti.

Vse obiskovalce in obiskovalke vljudno prosijo za skrbno in odgovorno ravnanje.

Če vas zanima izvajanje gostinske dejavnosti, storitev, organiziranje dogodkov, najem piknik prostora, igrišč, … vabljeni, da se jim javite (velja tako za fizične in pravne osebe, kot tudi vsa društva, organizacije in posameznike ter tako za javne kot zasebne dogodke, profitne in neprofitne)! Kontakt za informacije v zvezi s tem: mateja.brankovic@ravne.si ali 02 82 16 023.

Naš Koroški biser sicer omogoča organizacijo prireditev, (zabav, festivalov, letnega kina, gledaliških aktivnosti, kulturnih inštalacij), izvedbo in nudenje športnih aktivnosti (organizacija športnih dogodkov, kopanje, izposoja pedolinov in supov, tekme ali rekreacija na igriščih za odbojko, košarko,…), kulinarično in gostinsko ponudbo, razstave, prikazi, sejmi,… lahko najamete prostor za piknik (za zaključene družbe in podjetja ali organizacije) ter družinska slavja.

Vabljeni h koriščenju:

  • PROSTOROV ZA PIKNIKE (posamezniki, društva, podjetja, organizacije)
  • VEČNAMENSKIH ŠPORTNIH POVRŠIN (igrišča za košarko, odbojko na mivki, mini golf, namizni tenis)
  • POVRŠIN ZA IZVAJANJE GOSTINSKIH DEJAVNOSTI TER KULINARIČNE PONUDBE
  • POVRŠIN ZA IZVAJANJE PROSTOČASNIH/REKREATIVNIH DEJAVNOSTI
  • PRIREDITVENEGA PROSTORA ZA KULTURNO-UMETNIŠKO UDEJSTVOVANJE
  • OSTALIH POVRŠIN/PARKIRIŠČ (kjer lahko izvajate svojo dejavnost ali nudite storitev)

Možen je tudi dolgoročen najem celotnega območja ali dela slednjega, več info o tem najdete TUKAJ.

Vabljeni torej na idiličen sprehod ob Ivarčkem jezeru!

Vir: ravne.si

Dogodki

Občina Ravne na Koroškem je poskrbela za ureditev okolice Ivarčkega jezera, ki je velik potencial v čudoviti gozdni pokrajini Podgore nad Preškim vrhom. Vabljeni, da ga obiščete.