Search
Close this search box.

Občina Mežica sprejema pobude in predloge za izvedbo projektov v proračunskem letu 2024

Občina Mežica obvešča vse občanke in občane, da sprejema pobude in predloge za izvedbo projektov v proračunskem letu 2024.

Občinska uprava je začela s pripravo predloga proračuna za leto 2024. Kot že vsa pretekla leta želijo k oblikovanju proračuna pritegniti tudi vas občane in občanke, da sodelujete (participirate) bodisi samostojno bodisi povezani v društva, politične stranke ali druga civilna združenja.

Želijo, da s svojimi predlogi in pobudami, v čim večji možni meri prispevate k uresničevanju potreb, želja in vizije razvoja Mežice.

Prosijo vas, da pri oblikovanju predlogov in pobud zasledujete čim širši interes skupnosti, razvojno naravnanost, nujnost in realnost izvedbe projektov. Poskušali bomo v čim večji meri slediti vašim predlogom in jih ustrezno razvrstiti v osnutek proračuna, ki ga župan posreduje v obravnavo in sprejem Občinskemu svetu.

Vaše predloge posredujete do 11.10.2023  na elektronski naslov info@mezica.si ali naslov Občina Mežica, Trg svobode 1, 2392 Mežica.

Že v naprej se zahvaljujejo za vaše sodelovanje!

Dokumente najdete TUKAJ.

Vir: Občina Mežica

Dogodki

Občina Mežica obvešča vse občanke in občane, da sprejema pobude in predloge za izvedbo projektov v proračunskem letu 2024.