Search
Close this search box.

Občina Dravograd ima novo častno občanko. Kdo so letošnji občinski nagrajenci?

Na predvečer občinskega praznika, je v Dvorcu Bukovje potekala Slavnostna seja občinskega sveta občine Dravograd s podelitvijo zlatih grbov, priznanj, nagrade občine ter nazivom častne občanke ge. Jožici Heber.

Organizatorji so dodali, da je seja potekala času primerno, pod pogoji, ki jih narekujejo ukrepi za preprečevanje širjenja virusa novega koronavirusa. Dodali so, da kljub temu, da je bilo udeležencev zaradi tega nekoliko manj, ni bilo nič manj slavnostno.

Zlati grb Občine Dravograd so prejeli: Kulturno prosvetno društvo Libeliče – sekcija Mešani pevski zbor, Kulturno društvo Dravograd-sekcija Diatonik, Anton Gostenčnik in Kozmetični studio “Nirvana” Natalija Vucelja s.p..

Priznanja Občine Dravograd so prejeli: Avto moto društvo Dravograd, Koroško društvo za boj proti raku – predstavništvo KDBPR Libeliče ter Kovinostrugarstvo Paradiž d.o.o..

Nagrado Občine Dravograd je prejela skupina Kimperkteater, ki deluje kot sekcija Kulturno prosvetnega društva Ojstrica.

V znak spoštovanja, pozornosti in zahvalo za pomoč pri razvoju občine ter zagotavljanju trajnega pomena za razvoj, ugled in promocijo občine pa je naziv Častna občanka prejela Jožica Heber.

Slavnostna seja občinskega sveta občine Dravograd:

Za glasbeno popestritev dogodka sta na flavti in violini poskrbeli Laura Vavh in Špela Ramšak.

VIR: JSKD Dravograd

Dogodki