Search
Close this search box.

Ob prazniku vaške skupnosti v Razborju pripravili pester program za vse generacije (FOTO)

Z včerajšnjim dnem in z 42. srečanjem godcev samoukov na Podvajski ravni se je zaključil praznik vaške skupnosti Razbor.

Skozi ves teden so se na Razborju odvijale aktivnosti katerih povzetke si lahko ogledate na fotografijah na njihovi Facebook strani TUKAJ, nekaj pa v spodnji galeriji.

Tudi letos so se ob prazniku vaške skupnosti v Razborju zvrstili številni dogodki. Organizatorji so namreč spet pripravili resnično bogat in raznolik program, s katerim so nagovorili vse generacije. Med drugim so predstavili raziskovalno nalogo »Cerkve našega kraja« in delovanje AED defibrilatorja ter organizirali večer družabnih iger in pohod po vrhovih Razborja. Za ljubitelje športa so pripravili turnir v nogometu ter odbojki ter veliko drugih športnih aktivnosti in iger.

Včeraj, na zadnjo julijsko nedeljo, pa so Razborčani letošnje praznovanje zaključili s tradicionalnim, že 42. srečanjem godcev samoukov, podelitvijo priznanj VS Razbor in veselico, na kateri je zaigral ansambel Glas.

Zaključnih prazničnih dogodkov se je v imenu župana Mestne občine Slovenj Gradec Tilna Kluglerja udeležila podžupanja Mestne občine Slovenj Gradec Martina Šisernik.

FOTOGALERIJA

Vir: KD Razbor, MO Slovenj Gradec

Dogodki

Z včerajšnjim dnem in z 42. srečanjem godcev samoukov na Podvajski ravni se je zaključil praznik vaške skupnosti Razbor.