Ob koncu šolskega leta v koroške gozdove prihaja Modri volk

Otroški poletni kamp MODRI VOLK predstavlja edinstveno izkušnjo in nepozabno 5-dnevno pustolovščino, ki je namenjena otrokom od 10. do vključno 13. leta starosti. Kamp je organiziran v obliki tabora in omogoča prvovrstno doživetje na podeželju, v neokrnjeni naravi hribovja Kozjak.

V poletnem kampu MODRI VOLK bodo otroci v družbi novih prijateljev, brez telefonov in tablic preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa se bodo naučili loviti ribe, streljati z lokom in zračno puško ter jahati konje. Prav tako bodo vključeni v tečaj samoobrambe in nudenja prve pomoči, ob tem pa se bodo še naučili tehnik sproščanja in obvladovanja stresa.

Najpomembnejša vsebina pa je seveda učenje preživetja v naravi, kjer si bodo otroci v gozdu naučili izdelati bivak, v katerem bodo preživeli noč. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo udeleženci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera jim bodo lahko koristila vso življenje.

Projekt MODRI VOLK je zasnovan kot posebna izkušnja, ki bo otrokom omogočila pristen stik z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti, ustvarjalnosti in talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje življenjskih veščin.

Prvi termin kampa je razpisan od 29. junija do 3. julija, svojega otroka pa lahko starši na kamp prijavijo na spletni strani modrivolk.si.

Besedilo: Modri volk

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila