Search
Close this search box.

Ob Dnevu žena kopica dogodkov v Slovenj Gradcu

V petek, 8. marca 2024, bo v Slovenj Gradcu potekalo več dogodkov v počastitev Dneva žena.

Mednarodni Dan žena, ki ga vsako leto obeležujemo 8. marca, bodo letos v Slovenj Gradcu obeležili s kopico prireditev v čast dnevu, ko slavimo praznik, posvečen vsem ženskam.

Tako bo v petek, 8. marca 2024, med 10. in 11. uro na Trgu svobode v Slovenj Gradcu ženskam delil vrtnice sanjski moški, Blaž Kričej Režek.

Ob 18. uri si boste lahko v prostorih Mladinskega kulturnega centra MKC ogledali brezplačno gledališko predstavo z naslovom ”Kaj potrebuje moški”, ki jo poklanja Mestna četrt Center.

Prav tako ob 18. uri bodo v Kulturnem domu v Slovenj Gradcu vrteli biografski film Priscilla. Brezplačno predstavo poklanja občinska organizacija Socialnih Socialnih demokratov Slovenj Gradec.

V Kulturnem domu Stari trg pa se bodo Dnevu žena ob 19. uri poklonili s predstavo ”Kje je Shakespeare?” Z nakupom vstopnice, za katero boste odšteli prostovoljni prispevek (ki ga boste odmerili glede na lastne zmožnosti), boste prispevali za nakup cisterne PGD Stari trg.

V petek, 8. marca 2024, se v Slovenj Gradcu preko celega dneva obeta kup krasnih dogodkov, vsem pa je skupno to, da so namenjeni počastitvi Dneva žena.

Pridružite se pestremu dogajanju v Slovenj Gradcu.

Vir: MOSG

Dogodki

V petek, 8. marca 2024, bo v Slovenj Gradcu potekalo več dogodkov v počastitev Dneva žena.