Search
Close this search box.

Ob dnevu žena bo v Vuzenici prepeval tudi Miran Rudan

Poleg legendarnega Mirana Rudana bodo za čudovit glasbeni večer poskrbeli še Ansambel Wankmüller in učenci OŠ Vuzenica. Vstopnine ni.

Rože potrebujejo sonce, da zacvetijo. Ženska potrebuje le ljubezen in kdaj pa kdaj drobno pozornost. No, v Občini Vuzenica je glasbeni poklon vsem predstavnicam nežnejšega spola že tradicija in tudi letos ne bo nič drugače.

V petek, 8. marca 2024, ob 18. uri, v telovadnici tamkajšnje OŠ Vuzenica, pripravljajo tradicionalni koncert ob dnevu žena za vsa dekleta, matere, žene od blizu in daleč. Na letošnjem koncertu bodo do nastopili: Ansambel Wankmuller in Miran Rudan. Delček mozaika te prireditve pa bodo prispevali tudi učenci OŠ Vuzenica s kratkim programom.

V dolgi in uspešni glasbeni karieri je Miran Rudan do zdaj nanizal ogromno uspešnic – le kdo ne pozna pesmi Debela deklica, Laure ni več, Na nebo, Božična noč, Medena, Lažeš mi … Zato priljubljeni pevec, ki poleg družine živi še za glasbo, s partnerko Anito in ekipo vedno znova in znova načrtuje nove glasbene projekte. Že kot najstnik je uspel s skupino Rendez Vous, nato Pop Design, uspešen pa je tudi na svoji samostojni glasbeni poti. Tokrat bo zagotovo osvojil vsa srca v Vuzenici in poskrbel za doživet glasbeni večer, poleg domačinov Ansambla Wankmüller.

Več informacij najdete TUKAJ.

Zagotovo vas čaka nepozaben večer v najboljši glasbeni družbi, ki ga ne smete zamuditi. Vstopnine seveda ni. Vabljene torej dame od blizu in daleč!

Dogodki

Poleg legendarnega Mirana Rudana bodo za čudovit glasbeni večer poskrbeli še Ansambel Wankmüller in učenci OŠ Vuzenica. Vstopnine ni.