Search
Close this search box.

Ob deseti obletnici Erosi prihajajo v Kotlje. Tokrat bodo nastopili akustično

Zasedba Erosi prihaja tokrat na Koroško. V Kotljah bodo obeležili svoj jubilej na že drugem koncertu v celotni turneji. Njihovi vokali bodo osvojili vaša srca. Ne zamudite.

Ob deseti obletnici Erosi pripravljajo deset koncertov po celotni Sloveniji. Po prvem koncertu v ‘domačih’ Slovenskih Konjicah prihajajo na Koroško. V petek, 17. maja 2024, ob 20. uri, se vidimo v večnamenski dvorani Kotlje.

Ustvarjalni glasbeni eros in izpovedovanje močnih čustev vodita delovanja Erosov že vse od začetka. Štirje odlični glasbeniki so svoje prve oboževalce pridobili s pretanjenimi priredbami, med katerimi sta tudi nepozabni Njej in Šum na srcu, sloves romantikov pa jim je ob drugih pomagala ustvariti avtorska skladba Kako naj jo pozabim in mnoge druge.

Tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek so Erosi, katerih glasovi vznemirjajo srca poslušalk in poslušalcev. Lahko bi rekli, da izvrstno opravljajo simbolno vlogo. S svojim petjem prinašajo srečo in združujejo pare, zato ne preseneča, da so zelo zaželeni pevci tudi na porokah. Člani zasedbe so si podobni v veri o nepremagljivosti ljubezni, glasbeni izkušenosti in nadarjenosti, vsak med njimi obvlada tudi vsaj tri instrumente, razlikujejo pa se v glasbenih okusih, zato je njihov repertoar res širok. Izvajajo različne zvrsti, velik del namenjajo a cappella petju, pri čemer jim je še posebej pri srcu dalmatinska glasba.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite z nakupom vstopnice, ki jo najdete TUKAJ.

Čaka vas glasbeno doživetje, ki ga ne gre zamuditi. Vabljeni.

Vir: ZKŠTM

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Zasedba Erosi prihaja tokrat na Koroško. V Kotljah bodo obeležili svoj jubilej na že drugem koncertu v celotni turneji. Njihovi vokali bodo osvojili vaša srca. Ne zamudite.