Novost na Ravnah: Praznični kotiček, namenjen tudi fotografiranju

Da so tudi Ravne zasijale v soju prazničnih luči, smo že poročali. Zdaj pa je piko na i čarobnemu decembru dodala še praznična okrasitev na DTK-ju, kar lahko izkoristite tudi nastanek kakšne božične fotografije, ki jo boste v teh dneh podarili najdražjim ali pa si jo shranili za spomin na letošnji december.

“Pred nami je najlepši čas v letu, mesec december, ki je poln otroških nagajivosti, sanj in pričakovanj. V tem času tudi v srca odraslih tiho pride otroška duša. Vsi si želimo pričarati čim lepše trenutke, trenutke sreče, veselja, nasmeha z vsemi, ki jih imamo radi,” so zapisali zaposleni pri Zavodu za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem

“Živimo v času, ko nam je marsikaj prikrajšano. Vsi si želimo, da ohranimo zdravje, da odgovorno poskrbimo zase in za druge,” so navedli in dodali: “Kljub vsemu pa smo vsi sodelavci ZKŠTM Ravne na Koroškem skušali poskrbeti za praznično vzdušje vseh otrok, vseh naših krajanov in sokrajanov.”

Nemalokrat smo sestankovali in zbirali ideje. Porodila se je prav ta, da na DTK- ju ustvarimo praznično razpoloženje, ki bo čarobno za vse otroke, učence, dijake, ki so v naši neposredni bližini in vse krajane, sokrajane in obiskovalce, so pojasnili zaposleni na ZKŠTM in omenili, da je direktor ZKŠTM, Dejan Pandel, njihovo idejo podprl in jim dal vso podporo in zaupanje.

“Lep, praznični kotiček čaka na vas, dragi naši … Pridite, se z nami poveselite, posnemite kakšno dobro fotografijo, nas »pofočkajte« (@ZKŠTM) in uživajte z nami,” so povabili pri ZKŠTM ter vsem zaželeli prijetno praznično razpoloženje. “Preživite ga z ljudmi, ki jih imate radi. Miren božič in srečno 2022. Pazite nase in ostanite zdravi,” je zapis sklenila Ekipa ZKŠTM.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije