Search
Close this search box.

Nova predsednica Kluba koroških študentov je Maruša Dolinšek

Včeraj so se odvijale redne predsedniške volitve v Klubu koroških študentov, na katerih je novo vodstvo prevzela Maruša Dolinšek.

Maruša Dolinšek je s svojim zavzetjem, strastjo in predanim delom postala nova predsednica Kluba Koroških študentov.

Ob izvolitvi je Maruša Dolinšek izrazila iskreno zahvalo vsem aktivistom Kluba koroških študentov, ki so jo podprli na volitvah. Posebno priznanje in zahvalo je namenila predsedniku Nejcu Švajgerju za vso pomoč, podporo, izkušnje in predajo vodstva. Obljubila je, da bo vodenje Kluba opravljala predano in odgovorno.

Njena vizija za prihodnost Kluba koroških študentov je jasna in ambiciozna. Kot predsednica se namerava še naprej zavzemati za pravice mladih na Koroškem. Poudarila je, da bo Klub koroških študentov prepoznaven ne le po znanem festivalu, temveč tudi po drugih projektih, ki bodo mladim omogočali izražanje svojih talentov in sposobnosti.

Med največjimi cilji Maruše Dolinšek je širitev dogodkov v vse upravne enote, spodbujanje mednarodnega sodelovanja, ohranjanje lokalne povezanosti, nudenje karierne podpore ter širitev ekipe s svežimi idejami za nove projekte v klubu. Maruša se veseli sodelovanja z novo ekipo in je prepričana, da lahko skupaj naredijo veliko dobrega za mlade na Koroškem.

Na koncu svojega zahvalnega sporočila je Maruša ponovno izrazila hvaležnost vsem za izkazano podporo in napovedala prihajajoče dogodke v Klubu koroških študentov.

Celotna ekipa KKŠ-ja ji je izrekla iskrene čestitke in ji zaželela uspešno vodenje ter podporo vsem prizadevanjem za dobro mladih na Koroškem.

Vir: FB Klub Koroških študentov

Dogodki

Včeraj so se odvijale redne predsedniške volitve v Klubu koroških študentov, na katerih je novo vodstvo prevzela Maruša Dolinšek.