Search
Close this search box.

Nova nadstandardna stanovanja na Prevaljah

Iščete dom, ki bo luksuzen, sodoben in le korak od narave?

Potem ste na pravem mestu.

V centru Prevalj pričenjajo z gradnjo nove večstanovanjske stavbe »Prevalje CENTER«, kjer bo na razpolago 20 nadstandardnih stanovanj z dovršenim dizajnom in premišljenimi rešitvami za udobno bivanje, kot je dostopnost z dvigalom. Prav tako imajo stanovanja teraso ali balkon, kjer lahko preživite sončne popoldneve, kar zagotavlja dodatno kakovost in harmonijo bivanja.

Natančno načrtovana stanovanjsko-poslovna stavba »Prevalje CENTER« bo grajena na lokaciji poslovno-stanovanjskega objekta hiše Kert, ki jo odlikuje, da je v samem centru mesta Prevalje. Skrb za dostopnost do drugih pomembnih objektov je tako odveč, saj ima »Prevalje CENTER« zelo ugodno lego. Na kratki razdalji, dosegljivi peš, so vsi pomembni objekti, bistveni za kvalitetno bivanje: zdravstveni dom, šola, športna igrišča, vrtec, knjižnica, trgovine, tržnica, park, cerkev, stadion, banka, občina, avtobusna postaja in železniška postaja. V neposredni bližini je tudi na novo postavljena »Picikl postaja« za brezplačno izposojo električnih koles.

Lokacija, na kateri se nahaja »Prevalje CENTER«, omogoča tudi hiter dostop do odmika od urbanega življenja in neposredni stik z idilično naravo. Vsi se zavedamo, da je izredno pomembno, kje živimo, saj narava blagodejno vpliva na naše zdravje in počutje. Okolica ponuja možnost za rekreacijo in sprostitev, kar je v današnjem hitrem tempu življenja še kako pomembno.

Stavba zajema tudi kletno etažo, ki bo namenjena parkirnim mestom za 26 osebnih avtomobilov. Pritlična etaža bo poleg treh stanovanj vsebovala tudi kolesarnico in en poslovni prostor za mirno poslovno dejavnost.

Če si želite udobno stanovanje za nov, svež začetek, si ga pravočasno zagotovite prek rezervacije na spletni strani https://www.prevalje-center.si/, kjer si stanovanja lahko tudi podrobneje ogledate. Navedene so tudi vse dodatne informacije o samem projektu, tlorisih in cenah, z veseljem pa so vam na voljo tudi na elektronskem naslovu info@prevalje-center.si.

Ste pripravljeni na novo doživetje?

Dogodki