Search
Close this search box.

Notarji bodo v ponedeljek na voljo za brezplačne nasvete

Slovenski notarke in notarji se bodo tudi letos vključili v aktivnosti ob Evropskem dnevu pravosodja in bodo v ponedeljek, 25. oktobra 2021 brezplačno informirali uporabnike notarskih storitev tudi na oddaljeni način po video povezavi.

Tema svetovanja, ki bo potekalo v času od 9.00 do 12.00 ure, bo področje urejanja premoženjskopravnih razmerij parov (zakonci in drugi pari). Svetovanje bo potekalo po video povezavi prek digitalne platforme MiTeam.

Kot so sporočili iz Notarske zbornice Slovenije, se bodo zainteresirani lahko prijavili na video razgovor z notarjem na povezavi https://notzs.miteam.si/asset/Dqp9K84C3pBbYRMcS

Ob prijavi bodo vpisali svoj  e-poštni naslov, dobili vabilo za vstop v sprejemno pisarno, vpisali ime in priimek ter 2x isto geslo po lastni izbiri ter se v video razgovoru s sprejemno pisarno dogovorili za prost termin. 

Notarji s svojim delom na področju civilnega prava pomembno prispevajo k zagotavljanju pravne varnosti. V notarskih pisarnah vsakodnevno nudijo uporabnikom informacije in nasvete v zvezi s sestavo pogodb. Pri osebnih stikih v zaprtih prostorih je seveda potrebno upoštevati vse predpisane varnostne ukrepe zaradi preprečevanja širjenja nalezljive bolezni, so še zapisali na spletni strani Notarske zbornice Slovenije.

Dogodki