Search
Close this search box.

Noro vznemirljive zabave na Kopah se nadaljujejo tudi v januarju in februarju. Ta vikend zabava z Ansamblom Saša Avsenika

Holcer Pub, središče zabave, nadaljuje svoj nepozaben niz dogodkov tudi v mesecih januar in februar.

Obetajo se noro zabavne noči, ki bodo razveselile ljubitelje dobre glasbe in odličnega vzdušja. Pripravite se na vrhunske izvajalce, ki bodo poskrbeli za nepozabno zabavo do jutranjih ur.

Holcer Pub je že dolgo sinonim za odlično zabavo in nepozabne trenutke. V mesecih januar in februar obljubljajo še več vznemirljivih dogodkov, ki bodo razveselili tako redne obiskovalce kot tudi tiste, ki še niso okusili edinstvenega vzdušja tega priljubljenega kraja.

Na Kope se v petek, 12. januarja, vrača Ansambel Saša Avsenika – čaka vas petek poln zabave in odlične glasbe.

Ansambel Saša Avsenika je v znamenju 70. obletnice Avsenikove glasbe zabaval širom Slovenije in tujine. V Sloveniji so jubilejno leto proslavili skupaj z Gregom in Moniko Avsenik s serijo 15 koncertov. Vrhunec le teh se je zgodil na Ljubljanskem gradu. Prav tako so z glasbo oboževalce razveseljevali v več slovenskih krajih, ko so polnili prizorišča veselic. Igrali so po največjih Avstrijskih mestih, polnili dvorane v Nemčiji in nastopili na festivalu Woodstock der Blasmusik pred 15 tisoč ljudmi. “Pravljična mesta, mogočne dvorane in ljubezniva publika so zaslužni, da smo nazaj v Slovenijo prinesli prelepe glasbene spomine.”

Za pravljično in imenitno vzdušje pa bodo poskrbeli tudi na Kopah, kjer bodo zazveneli mnogi hiti: Sanjajo dekleta, Ena bolha za pomoč, Skozi leta, Če prideš nazaj, Morda pa nekoč in mnoge druge …

Zagotovite si svojo vstopnico še danes.

V soboto, 13. januarja, vas čaka v Holcer pubu žur v ritmih elektronske glasbe za katerega bo poskrbela Dj Xenia. Za ogrevanje bo poskrbel DJBernyWhite. Vstop je brezplačen.

Vstopnice za noro zabavne dogodke v Holcer Pubu so že na voljo. Ne odlašajte s svojim nakupom, saj je povpraševanje vedno veliko. Vse vstopnice lahko enostavno dobite na BS Petrol ali TUKAJ.

Ne zamudite priložnosti za noro doživetje v srcu zabave.

Vir: Kope.si

Holcer Pub, središče zabave, nadaljuje svoj nepozaben niz dogodkov tudi v mesecih januar in februar.