Nogometna tekma na Prevaljah se je končala s posredovanjem policije in uporabo solzivca

Včeraj sta se v okviru tretje lige vzhod na Prevaljah pomirili domača ekipa NK Korotan in NK Dravinja. Tekma pa je minila s kar nekaj zapleti. O tem, da se je na njej poškodoval eden od igralcev smo že poročali, precej dela pa so imeli tudi policisti.
nk prevalje tekma

Po navedbah spletnega portala Snportal.si je med tekmo prišlo do grobega prekrška gostujočega nogometaša Aneja Kolarja nad domačim igralcem, Joštom Krivonogom. “Prekršek je bil zelo oster in verjetno celo za direktni rdeči karton, glavni sodnik srečanja, Niko Mihelič, pa se za storjen prekršek ni preveč zmenil in je pustil igro, da se nadaljuje,” navaja omenjeni portal.

Preberite tudi: Prevalje: Poškodovanega igralca prepeljali v bolnišnico

Ker Krivonog zaradi poškodbe ni mogel sam zapustiti zelenice, so ponj prišli z reševalnim vozilom. “Reakcija sodnika, da ni takoj prekinil igre, je precej zmotila domačega trenerja, ki je povsem izgubil živce. Nato je sodnik izključil tako Kolarja kot domačega trenerja Nika Podvinskega, ki se ni znal umiriti. Spletni portal Snportal.si še poroča, da je bil Krivonog nekaj časa celo nezavesten, noč pa je moral preživeti na opazovanju v bolnišnici Slovenj Gradec.”

Po pisanju portala pa to še zdaleč ni bilo vse, prava drama se je začela odvijati šele po zadnjem sodnikovem žvižgu.Razjarjeni domačini so bili mnenja, da so jim sodniki danes vzeli točke, zato so množično protestirali proti sodnikom, ki so želeli zapustiti stadion na Prevaljah, a so jim domačini to uspešno onemogočali. Proti sodniškim garderobam so letele plastenke in vse, kar je domačim navijačem takrat prišlo pod roke. Pred igrišče se je pripeljalo več policijskih avtomobilov, na policijsko postajo so policisti odpeljali kar štiri osebe,” piše portal Snportal.si.

Kjer dodajajo, da se je eno od policijskih vozil pripeljalo direktno pred sodniško garderobo, da je lahko sodnik, kar se da varno in hitro zapustil prevaljski stadion. Policisti so bili primorani uporabiti celo solzivec, z njim pa so nehote poškropili celo 4-mesečnega dojenčka, so še zapisali na omenjenem portalu.

Uradne informacije s strani policije še čakamo.

VIR: SNPORTAL.SI

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
ferdozbrki
ferdozbrki
8. septembra, 2020 6:52

A so ze 4 msečnega dojenčka učili huliganstva?

Marjsn
Marjsn
8. septembra, 2020 7:00

Firbec s štirimesečnim dojenčkom…

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.