Search
Close this search box.

Nočna smučarska tekma na Kopah z Ivico Kostelićem in Luko Basijem

V soboto, 09.12.2023 bo v organizaciji SK Markuševec in smučišča Kope potekala na progi Pungart nočna smučarska tekma v veleslalomu.

V soboto, 9. decembra 2023, ob 18. uri bodo ljubitelji smučanja imeli edinstveno priložnost doživeti čar nočne smučarske tekme v veleslalomu na progah Pungart. Dogodek organizirata SK Markuševec in smučišče Kope.

Posebnost tekmovanja bo v tem, da se bosta pomerila tudi izjemen smučar Ivica Kostelić ter nadarjen glasbenik Luka Basi.

Vsi ljubitelji smučanja vabljeni, da se udeležite dogodka, kot tekmovalec ali samo kot gledalec izjemnih tekmovalnih nastopov. Atmosfera pod žarometi in na svežem zraku obljubljata nepozaben večer na smučišču.

Prijave za klubsko tekmovanje so odprte v štirih kategorijah:

  • Deklice (do 10 let)
  • Dečki (do 10 let)
  • Ženske
  • Moški

Tekmovalci se bodo lahko pomerili v svojih kategorijah in pokazali svoje smučarske spretnosti na zahtevni progi Pungart. Za najmlajše bo to priložnost za izkazovanje talenta, medtem ko bodo izkušeni smučarji postavljali nove smučarske rekorde.

Po končanem tekmovanju se bo vzdušje še dodatno stopnjevalo v Holcer pubu, kjer se obeta nora zabava in sproščeno druženje ob zaključku dogodka. Vabljeni k sodelovanju in navijanju za svoje favorite ter k uživanju v vrhunskem smučarskem dogodku na smučišču Kope.

Vir: Kope.si

Dogodki

V soboto, 09.12.2023 bo v organizaciji SK Markuševec in smučišča Kope potekala na progi Pungart nočna smučarska tekma v veleslalomu.