NLB z oktobrom zapira še eno poslovalnico na Koroškem

"Spremenjene navade bodo prav gotovo tudi v prihodnje bistveno vplivale na obisk naših poslovalnic. Zato smo se na podlagi analize ključnih kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost, ter predvidenih razmer na trgu odločili, da nadaljujemo z optimizacijo naše poslovne mreže," so sporočili iz NLB.
nlb

Tako bodo s 1. oktobrom svoja vrata zaprle NLB Poslovalnice Grič-Krško, Muta in Ljubno ob Savinji. NLB Poslovalnico Klinične bolnice pa bomo preuredili v svetovalnico. 

Njihove stranke so o spremembi že začeli obveščati, poskrbeli bodo tudi za prenos njihovega poslovanja v drugo, njim najbližjo enoto. To bodo lahko seveda izbrale tudi same. Prenos poslovanja ne bo prinesel nobenih dodatnih stroškov, prav tako se zaradi tega ne bodo spremenile njihove pogodbe ali storitve, enake pa ostajajo tudi številke računov in plačilnih kartic. Bankomati ob enotah, ki se zapirajo, ostajajo, tako da bodo lahko stranke dvig gotovine in nekatere druge preprostejše storitve, ki jih omogočajo, opravljale tudi v prihodnje, so pojasnili pri NLB.

Naše uporabnike že dolgo uspešno spodbujamo k uporabi sodobnih, digitalnih načinov poslovanja z banko. Preteklo leto in pol poslovanja v zaostrenih zdravstvenih okoliščinah in ob omejevanju osebnih stikov je temu dalo še dodaten zagon. Naše stranke imajo s telefonom in Klikinom poslovalnico vedno v žepu, z video klicem bančnega strokovnjaka na voljo 24 ur na dan, 7 dni na teden. Tudi spletni nakupi so še bolj preprosti in varni, saj jih stranke NLB potrjujejo z mobilno denarnico NLB Pay,” ob tem dodajajo pri NLB.

Šli pa smo še korak dlje in v manjše slovenske kraje, ki so brez poslovalnice, novembra 2020 pripeljali mobilno poslovalnico Bank&Go. Ker brez osebnega stika včasih vseeno ne gre in ker pridemo tja, kjer so naše stranke. Seznam krajev, ki jih mobilna poslovalnica Bank&Go obišče, vsekozi prilagajamo in dopolnjujemo – po novem se bo tako ustavila tudi v Muti in Ljubnem ob SavinjiUrnik in vedno sveže informacije so na voljo tukaj,” so pojasnili.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.