Search
Close this search box.

NLB banka se vrača v Črno

NLB se vrača v 36 slovenskih krajev, tudi v Črno na Koroškem.

NLB se vrača z Mobilno poslovalnico Bank&Go – edino v Sloveniji. “Banka na kolesih bo pripeljala bančne storitve tudi v kraje, kjer ni klasične poslovalnice. Prisluhnili smo lokalnim okoljem in našli način, da se približamo potrebam strank,” so sporočili iz NLB ter dodali, da: “Epidemija korona virusa ji je novembra žal prekrižala načrte in jo prisilno parkirala, a samo začasno. S pomladjo in izboljšano epidemiološko situacijo izpolnjujemo dano obljubo. NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go je zagnala motor na najvišje obrate in s ponedeljkom prvič štarta svojo pot po Sloveniji.”

Preberite še: Kmalu tudi na Koroškem: NLB mobilna poslovalnica Bank&Go

Prva postaja bo ravno Črna na Koroškem, kjer bodo ta ponedeljek vrata mobilne poslovalnice strankam odprta od 10:45 in vse do 13. ure.

Nato bo mobilna banka v Črni redno na obisku vsakih 14 dni, strankam pa bo na voljo eno uro. Natančen urnik rednih obiskov boste našli na spletni strani tukaj, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije. Za morebitna pojasnila pa je vedno na voljo tudi NLB Kontaktni center po telefonu 01 4772000 ali prek video klica in klepeta.

Vsem obiskovalcem bo prihranila pota in čas, saj pride v domači kraj, prinaša pa prednosti obeh svetov: tradicionalni osebni kontakt z bančnikom in sodobno tehnologijo, pravijo pri NLB in dodajajo, da je “srce mobilne poslovalnice je njena ekipa, ki ima res bogate izkušnje in obilo znanja, predvsem pa posluh za potrebe strank. Osebni stik je najbolj domač zlasti starejši populaciji, ki ji bomo skušali približati tudi druge načine poslovanja, ki premoščajo fizično razdaljo in so na voljo 24 ur na dan. Zato spodbuda za obisk še posebej velja tudi vsem seniorkam in seniorjem.”

Na obisk tako vabijo vse, ki bi radi “dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek. Za gotovinsko poslovanje – npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic – bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter osebno številko (PIN).”

Obiskovalce pa pozivajo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe: zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.

“Trenutne razmere nam omogočajo pot po Sloveniji in močno si želimo, da tako tudi ostane. V NLB zdravje naših strank in zaposlenih postavljamo na prvo mesto ter dosledno upoštevamo priporočila in ukrepe pristojnih pri vseh oblikah poslovanja,” so še zapisali pri NLB.

VIR: NLB

NLB se vrača v 36 slovenskih krajev, tudi v Črno na Koroškem.